Computer of Laptop langzaam

Start je computer langzaam op? Of werken programma’s niet meer zo snel als ze eerst deden. Je computer laten optimaliseren is dan een optie, maar er zijn meer mogelijkheden om je huidige laptop op desktop sneller te maken.

Wij bieden meerdere opties in de vorm van kant-en-klare pakketten: Optimalisatie-, Herinstallatie- en HerinstallatiePLUSpakket. Van een simpele opfrissing tot een complete herinstallatie van jouw Windows of Mac, met of zonder behoud van je data en software.

Wat de beste optie voor jou is? Om daar achter te komen kijken wij je laptop of desktop geheel vrijblijvend na. Na de diagnose nemen wij contact met je op en krijgt je van ons vrijblijvend advies!

Kies één van onze pakketten

Optimalisatie

Alles weer op ’n rijtje

Van opstart tot toolbars. Bij een optimalisatie zetten we alles weer netjes neer zodat er geen onnodige software of virus aanwezig is die de laptop of desktop vertraagd. Regelmatig onderhoud aan uw apparaten voorkomen al veel van je klachten en is makkelijk zelf uit te voeren.

Wilt je het onderhoud uitbesteden neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor een optimalisatie

€ 60,-

incl. BTW

Herinstallatie

Een frisse start

Soms is het beter om opnieuw te starten. In dit geval kies je voor een herinstallatie. Zo ben je zeker van een schoon systeem.

Bij het Herinstallatiepakket heb je een fris begin en kan je weer eventjes vooruit. Dit doen wij met behulp van jouw huidige Windows licentie. Ben je niet meer in het bezit van een Windows licentie of wil je een nieuwe versie laten installeren, dan kan je bij ons ook een licentie aanschaffen.

Kies voor een herinstalatie

€ 80,-

incl. BTW

Herinstallatie met behoud van je bestanden

Alles weer op ’n rijtje

Bij het Herinstallatiepakket PLUS heb je een fris begin en staan al je oude bestanden en programma’s op hun vertrouwde plek. Dit doen wij met behulp van jouw huidige Windows licentie. Ben je niet meer in het bezit van een Windows licentie of wil je een nieuwe versie laten installeren, dan kan je bij ons ook een licentie aanschaffen.

Kies voor een herinstallatie met behoud van je bestanden en software.

€ 120,-

incl. BTW

Gratis opsturen.

Gratis diagnose.

Binnen 24 uur gerepareerd

Groot assortiment nieuwe producten.

Reparatie aanmelden

Meld uw reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.

Andere opties hebben wij ook.

Van HDD naar SSD

Tot twee keer sneller met SSD

Zoek je meer snelheid en heeft je desktop of laptop nog een HHD schijf. Dan is het een goede investering om over te stappen naar SSD. Het opstarten van Windows is gemiddeld zelfs 3 keer sneller dan met een HDD schijf.

Upgrade je werkgeheugen (RAM)

RAM ‘m er maar bij!

Het werkgeheugen is een tijdelijk geheugen voor je programma’s, die draaien op je laptop of desktop. Daarnaast draaien er altijd programma’s mee op de achtergrond. Wanneer het geheugen vol loopt zal de desktop of laptop langzamer gaan werken.