Computer of Laptop langzaam

Start uw computer langzaam op? Of werken programma’s niet meer zo snel als ze eerst deden. Uw computer laten optimaliseren is dan een optie, maar er zijn meer mogelijkheden om uw huidige laptop op desktop sneller te maken.

Wij bieden meerdere opties aan in de vorm van kant-en-klare pakketten: Optimalisatie-, Herinstallatie- en HerinstallatiePLUSpakket. Van een simpele opfrissing tot een complete herinstallatie van uw Windows of Mac, met of zonder behoud van uw data en software.

Wat de beste optie voor u is? Om daar achter te komen kijken wij de laptop of desktop geheel vrijblijvend na. Na de diagnose nemen wij contact op en krijgt u van ons vrijblijvend advies!

Kies één van onze pakketten

Optimalisatie

Check-up!

Van opstart tot toolbars. Bij een optimalisatie controleren we of er geen onnodige software of een virus aanwezig is. We zoeken uit of er wellicht andere zaken zijn waardoor de pc niet naar wens werkt. Hierna zetten we alles weer netjes neer zodat u weer aan de slag kunt. Regelmatig onderhoud aan uw apparaten voorkomt al veel van de klachten en is makkelijk zelf uit te voeren.

Wilt u het onderhoud uitbesteden neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor een optimalisatie

€ 60,-

incl. BTW

Herinstallatie

Een frisse start

Soms is het beter om helemaal opnieuw te starten. In dit geval kiest u voor een herinstallatie. Zo bent u zeker van een schoon systeem.

Bij het Herinstallatiepakket heeft u een fris begin en kunt u weer eventjes vooruit. Dit doen wij met behulp van uw huidige Windows licentie. Bent u daarvan niet meer in het bezit, of wilt u een nieuwe versie laten installeren, dan kunt u bij ons ook een licentie aanschaffen.

Kies voor een herinstalatie

€ 80,-

incl. BTW

Herinstallatie met behoud van je bestanden

Alles weer op ’n rijtje

Bij het Herinstallatiepakket PLUS heeft u een fris begin en staan alle  oude bestanden en programma’s weer op hun vertrouwde plek. Dit doen wij met behulp van uw huidige Windows licentie. Bent u  niet meer in het bezit van een Windows licentie of wilt u een nieuwe versie laten installeren, dan kunt u bij ons ook een licentie aanschaffen.

Kies voor een herinstallatie met behoud van je bestanden en software.

€ 120,-

incl. BTW

Gratis opsturen.

Gratis diagnose.

Binnen 24 uur gerepareerd

Groot assortiment nieuwe producten.

Reparatie aanmelden

Meld uw reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.

Andere opties hebben wij ook.

Van HDD naar SSD

Tot twee keer sneller met SSD

Bent u opzoek naar meer snelheid en heeft uw desktop of laptop nog een HHD schijf. Dan is het een goede investering om over te stappen naar SSD. Het opstarten van Windows is gemiddeld zelfs 3 keer sneller dan met een HDD schijf.

Upgrade je werkgeheugen (RAM)

RAM ‘m er maar bij!

Het werkgeheugen is een tijdelijk geheugen voor de programma’s die draaien op een laptop of desktop. Daarnaast draaien er altijd programma’s mee op de achtergrond. Wanneer het geheugen vol loopt zal de desktop of laptop langzamer gaan werken. Een langzame laptop of desktop kan ook zeer zeker hierdoor komen. Het kan een optie zijn om het RAM geheugen uit te breiden. Wilt u weten of dit het geval is bij uw pc? Wij kunnen u op maat adviseren na het zien van uw apparaat.