Desktop reparatie

Tegenwoordig hebben mensen vaak een laptop, maar een desktop is nog steeds niet raar om te hebben. Tegenwoordig zie je ze vaak terug in de grafische wereld en bij de gamers. Je kan er vaak meer presataties uit halen dan bij een laptop en zijn vaak iets goedkoper met de zelfde of zelfs betere prestaties. Ondervindt je problemen met je desktop. Laat je desktop reparatie uitvoeren door PC-Doc!

Brengen of opsturen

U heeft u Desktop weer snel nodig. Pc-Doc begrijpt dat als geen ander en voert de desktop reparatie snel uit.

Kunt u niet bij ons langs komen stuur u product op elk gewenst moment naar ons op.

Wat kost een desktop reparatie

Voor een u reparatie laat uit voeren wilt u natuurlijk wel de kosten daarvan weten. Daarvoor voert PC-Doc eerst een diagnose uit. Daarna communiceren wij de kosten van de reparatie alvoren wij deze uitvoeren. Heeft u het product verzonden naar ons en wilt u de reparatie niet laten uitvoeren. Geen probleem u betaald enkel voor de verzend kosten.

*Wij werken nog hard aan onze reparatie lijsten waarin meest voorkomende reparaties al vernoemd staan. Bel gerust voor meer informatie

Hoe gaan wij te werk

Zodra PC-Doc u desktop in ontvangst heeft genomen gaan we aan de slag voor u! Indien het probleem niet bekend is doen we eerst een diagnose om er achter te komen wat er aan de hand is. Zodra wij weten wat er aan de hand is nemen wij contact op om de diagnose en vervolg stappen te bespreken. Daarna voeren wij de reparatie snel en vakkundig voor u uit zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw desktop.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.