Desktop reparatie

Mensen hebben steeds vaker een laptop, maar een desktop is zeker niet raar om te hebben. Tegenwoordig ziet u ze vaak terug in de grafische wereld en bij de gamers. Uit desktops kunt u vaak meer prestaties halen dan bij een laptop. Ook  zijn ze vaak iets goedkoper met de zelfde of zelfs betere prestaties. Ondervindt u problemen met uw desktop? Laat uw desktop reparatie uitvoeren door PC-Doc!

Brengen of opsturen

Heeft u uw Desktop weer snel nodig? Pc-Doc begrijpt dat als geen ander en voert de desktop reparatie snel uit.

Kunt u niet bij ons langs komen stuur uw product op elk gewenst moment naar ons op.

Wat kost een desktop reparatie

Voor een u reparatie laat uit voeren wilt u natuurlijk wel de kosten daarvan weten. Daarvoor voert PC-Doc eerst een diagnose uit. Daarna communiceren wij de kosten van de reparatie, alvorens wij deze uitvoeren. Heeft u het product verzonden naar ons en wilt u de reparatie niet laten uitvoeren? Geen probleem u betaald enkel voor de verzend kosten.

Hoe gaan wij te werk

Zodra PC-Doc uw desktop in ontvangst heeft genomen gaan we aan de slag voor u! Indien het probleem niet bekend is, doen we eerst een diagnose om er achter te komen wat er aan de hand is. Zodra wij het probleem weten, nemen wij contact op om de diagnose en vervolg stappen te bespreken. Het is op dat moment aan u om een akkoord te geven voor de eventuele reparatie. Indien akkoord, voeren wij de reparatie snel en vakkundig voor u uit zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw desktop.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.