Laptop reparatie

Als mensen tegenwoordig aan het woord computer denken, denken ze al snel aan een laptop/notebook. Het is ook niet vreemd dat de desktop steeds vaker vervangen wordt, een laptop kan immers overal neergezet en mee naar toe genomen worden.

Wordt uw laptop trager en weet u niet wat de oorzaak is of start hij helemaal niet meer op? PC-Doc verhelpt het probleem!

Wij repareren onder andere de volgende merken.

Brengen of opsturen

Heeft u uw Laptop weer snel nodig? Pc-Doc begrijpt dat als geen ander en zoekt daarom altijd naar de snelste oplossing.

Kunt u niet bij ons langs komen? Dan kun u uw  product op elk gewenst moment naar ons opsturen.

Wat kost een laptop reparatie

Voor u een reparatie laat uit voeren wilt u natuurlijk wel de kosten daarvan weten. Daarvoor voert PC-Doc eerst een diagnose uit. Daarna communiceren wij de kosten van de reparatie alvorens wij deze uitvoeren. Heeft u het product verzonden naar ons en wilt u de reparatie niet laten uitvoeren. Geen probleem u betaald enkel €7,95 voor de verzend kosten.

Hoe gaan wij te werk

Zodra PC-Doc uw laptop in ontvangst heeft genomen gaan we aan de slag voor u! Indien het probleem niet bekend is doen we eerst een diagnose om er achter te komen wat er aan de hand is. Zodra wij weten wat er aan de hand is nemen wij contact op om de diagnose en vervolg stappen te bespreken. Daarna voeren wij de reparatie snel en vakkundig voor u uit zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw laptop.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.