Refurbished

Wat is refurbished

Waarschijnlijk heb je het woord refurbished de laatste jaren wel een keer voorbij horen komen, maar wat houd het nou eigelijk in?

Tweedehands is misschien het tweede wordt wat er naar binnenschiet. Toch zit er wel een degelijk verschil in. Wanneer u tweedehands product aanschaft via een particulier is de kans groot dat de garantie verlopen is of niet meer geldig is. Bij een refurbished product krijgt u bij pc-doc één jaar garantie op het product mits anders aangegeven. Deze garantie krijgt u omdat het product op alle technische accepten wordt nagekeken.

Waarom refurbished

Buiten de garantie die u krijgt ten aanzien van een tweedehands apparaat zitten er nog meer voordelen aan om te kiezen voor een refubished apparaat. Zo heeft een bijna nieuw apparaat voor een betere prijs. U bespaart dus geld dat u weer aan andere leuke dingen kan uitgeven. Daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. Er zitten dus een hoop voordelen aan het kopen van refubished apparatuur.

Gratis verzonden

Volgende dag in huis

1 jaar garantie

100% technisch in orde

Refurbished van PC-Doc

Als u opzoek bent naar een refurbished telefoon, tablet of laptop bent u aan het juiste adres.

Als onze refurbished producten zijn 100% technisch in orde voor minder gaat hij bij ons niet de deur uit. Onze in huis monteurs beschikken over de laatste technieken om elk gewenst toestel te controleren en waar nodig te herstellen. Bij elk product krijgt u een certificatie die tevens garant staat voor één jaar garantie. Daarnaast bieden wij 31 dagen om het product te testen zo weet je zeker dat het product naar wens is.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.