Refurbished

Wat is refurbished

Waarschijnlijk heeft u het woord refurbished de laatste jaren wel een keer voorbij horen komen, maar wat houd het nu eigenlijk in?

Tweedehands is misschien het eerste wat er naar binnenschiet. Toch zit er wel een degelijk verschil in. Wanneer u tweedehands product aanschaft via een particulier is de kans groot dat de garantie is verlopen. Bij een refurbished product krijgt u bij pc-doc één jaar garantie, mits anders is aangegeven. Deze garantie krijgt u omdat het product op alle technische accepten wordt nagekeken.

Waarom refurbished

Buiten de garantie die u krijgt ten aanzien van een tweedehands apparaat zitten er nog meer voordelen aan om te kiezen voor een refurbished apparaat. Zo heeft een bijna nieuw apparaat voor een betere prijs. U bespaart dus geld dat u weer aan andere leuke dingen kunt uitgeven. Daarnaast is refurbished erg duurzaam, gezien er niet onnodig een nieuw apparaat gemaakt hoeft te worden, zo draagt u ook nog een steentje bij aan het milieu. Er zitten dus een genoeg voordelen aan het kopen van refurbished apparatuur. Wilt u weten of we iets naar uw wensen kunnen leveren? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gratis verzonden

Volgende dag in huis

1 jaar garantie

100% technisch in orde

Refurbished van PC-Doc

Als u opzoek bent naar een refurbished telefoon, tablet of laptop bent u aan het juiste adres.

Al onze refurbished producten zijn 100% technisch in orde, voor minder gaat hij bij ons niet de deur uit. Onze monteurs beschikken over de laatste technieken om elk gewenst toestel te controleren en waar nodig te herstellen. Bij elk product krijgt u een certificatie die tevens garant staat voor één jaar garantie. Daarnaast bieden wij 31 dagen om het product te testen zo bent u er zeker van dat het product naar wens is.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.