Tablet reparatie

We gebruiken tegenwoordig veel een tablet zowel binnen als buitenhuis. Hij vervangt zelf de laptop in sommige gevallen, daarom is het ook niet raar als sommige knoppen op uw apparaat niet meer goed functioneren door slijtage. Ook gebeurt het nog wel eens dat de tablet valt of u stoot ergens tegenaan waardoor er een barst ontstaat in het scherm.

Al deze problemen kan PC-Doc snel en vakkundig voor u oplossen.

Wij repareren de volgende merken.

Brengen of opsturen

U heeft u Desktop weer snel nodig. Pc-Doc begrijpt dat als geen ander en zoekt daarom altijd naar de snelste oplossing.

Kunt u niet bij ons langs komen stuur u product op elk gewenst moment naar ons op.

Wat kost een tablet reparatie

Voor een u reparatie laat uit voeren wilt u natuurlijk wel de kosten daarvan weten. Daarvoor voert PC-Doc eerst een diagnose uit. Daarna communiceren wij de kosten van de reparatie alvoren wij deze uitvoeren. Heeft u het product verzonden naar ons en wilt u de reparatie niet laten uitvoeren. Geen probleem u betaald enkel voor de verzend kosten.

*Wij werken nog hard aan onze reparatie lijsten waarin meest voorkomende reparaties al vernoemd staan. Bel gerust voor meer informatie

Hoe gaan wij te werk

Zodra PC-Doc u tablet in ontvangst heeft genomen gaan we aan de slag voor u! Indien het probleem niet bekend is doen we eerst een diagnose om er achter te komen wat er aan de hand is. Zodra wij weten wat er aan de hand is nemen wij contact op om de diagnose en vervolg stappen te bespreken. Daarna voeren wij de reparatie snel en vakkundig voor u uit zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw tablet.

Reparatie aanmelden

Meld u reparatie aan bij PC-Doc. Wij streven er naar om binnen 60 minuten te reageren op uw aanvraag.